11/03/2021

Lionsclub Vught is met een nieuw initiatief gestart, waarbij door online aankopen bij de bekende webwinkels zoals onder meer Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Hema, ICI Paris tegelijk een goed doel wordt gesteund. Deze webwinkels geven ons een commissie over het bestede aankoopbedrag. Het enige wat je moet doen is de betreffende webshops openen via de website www.denkaanons.nl . Je komt dan op de vertrouwde website van jouw keuze, alleen ontvangt deze webwinkel een code zodat deze weet dat ze een percentage van de omzet aan ons geven. Iedere maand ontvangen wij automatisch het bedrag van deze commissie op onze rekening. En wij zorgen dat dit bedrag goed besteed wordt aan goede doelen. Zo gemakkelijk is het!